BENVINGUTS AL FORN DE LA DOLORS! ...

Ei, passeu, passeu... Us volia dir que ara el meu forn de contes va lligat a la meva botiga ÀNIMA. Una botiga on hi trobareu bocins de l'ànima de Vic que us podeu emportar a casa i també regals originals per sorprendre a les persones que són importants per vosaltres.

Mentre treballo a la botiga, tinc el forn encès i sempre hi ha noves històries que s'estan coent. La inspiració mai s'acaba...

Escriure em permet viure moltes vides, posar-me dins d'altres cossos i sentir coses que dins la meva vida rutinària no serien massa ben vistes. Escriure m'obre les portes per sortir de casa i ser algú més; puc fugir, volar i tornar sense haver faltat a cap compromís. Escriure em deixa somiar amb els ulls oberts. Sí, escriure és això per mi...

Gràcies als instituts que han posat al meu llibre de Cartes d'Amor Encadenades com a lectura als seus alumnes. Un plaer compartir aquestes estones amb vosaltres. I gràcies a un institut d'Olot que llegeix Cartas de Amor Encadenadas, en castellà!! Em fa molta il·lusió...


Els esdeveniments que trasbalsen el meu país en aquest moment m'ha fet recuperar en Pol, el Cargol. Sé que ell ho viu amb molta intensitat i no ho està passant gaire bé. Una abraçada a tota la gent que, com ell, lliuta pels seus ideals. No defalliu mai!!

diumenge, 25 d’agost de 2013

En Pol, el Cargol ja té facebook!

Si, si, ho heu sentit bé. En Pol , el Cargol s'ha decidit a fer el salt a les xarxes socials.
A partir d'ara també el podreu seguir a www.facebook.com/enpolelcargol 
Ell, lentament, va fent el seu propi camí i jo li segueixo el rastre que deixa mentre avança.
Ves qui ho havia de dir que el noi es faria un nom... Me'n alegro.
Els seves aventures les trobareu penjades al Racó Independent del Bloc o bé al seu propi facebook.
El seu mèrit és tot vostre. Gràcies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada