dimecres, 12 de gener del 2022

EL DRAC

 Oh, quina desil·lusió... Havia demanat un Drac als Reis de l'Orient i mireu què m'han portat, un Drac de talla mini i, a més, congelat.

Aquest any m'havia dit a mi mateixa:"Va sí, Dolors, pensa en gran i demana allò que sempre has volgut i mai t'has atrevit a demanar: un Drac!". Vaig trobar una pàgina web que assegurava tenir un estoc important de dracs de primera mà, d'usats i també de reciclats. I em vaig dir: "Si n'hi ha a l'Amazon, ho puc posar a la carta dels Reis. M'ho demano!" 

Aquest matí, em llevo esverada, derrapo fent el revolt del passadís i, quan arribo al rebedor, no hi ha res. Com??? "A veure, Dolors... T'has portat bé? Ejem... Jo diria que sí. Doncs, busca, que hi ha d'haver un Drac en algun lloc". I busco i busco. Regiro la casa de dalt a baix i res. Llavors em dic: "Calla! Al terrat!" Obro les portes esperant trobar un Drac espatarrant i...  "Ejem... A veure. De quina mida hauria de ser aquest Drac? Fa de mal dir. Com un cavall? No ho crec. Segurament els Reis venien molt carregats i tan gran no ha pogut ser. Potser com una cabra? Tampoc. Com un gos? Nop. De la mida d'un gat? Que va!!" I jo que ja em penso que no m'han portat el Drac, em deixo caure a la cadira i repenjo el cap a la paret amb els ulls plens de llàgrimes. 

Una cosa menuda brilla damunt la taula sota els primers rajos del sol. M'hi acosto i, sí, és un Drac!!! Moooolt mini, però un Drac. Oléee, per fi!! Salto de contenta. Llavors m'aturo i em dic: "Para, animalota, que l'espantaràs! Que no ho veus que és molt petit". I m'hi apropo amb molta cura i el toco ben fluixet. No es belluga. Millor que no sigui espantadís, que així ens farem amics de seguida. Tanmateix em sembla que alguna cosa no va bé. Ai... El toco amb la punta del dit i tot ell es desplaça com si fos una sola peça. Està congelat!!! Però, però... Com pot ser??? Que  no ho saben els Reis de l'Orient que les nits a Vic són gelades? Com és que no l'han tapat una mica? I si provo de posar-lo dins el microones? Ressuscitarà? 

Me'n vaig  a enviar una carta de reclamació a Amazon, a veure què em diuen.

Apa, bons Reis a tots!! 😍

 

 



 

 

 


 

1 comentari:

  1. Ai, ai,ai !!... que no sap que comprar a Amazon és com una mena de sorteig? , demanes una cosa i te'n arriba una altre ! :D
    Millor els artesans i botiges del poble, que pots triar i remenar , sense tenir por de equivocar-te !!.
    Molt entretingut i divertit, el teu relat de Reis !!.
    Salut ;)

    ResponElimina