dijous, 13 de febrer del 2014

HOMES CASATS I SEXE.

En Jordi es desperta ben trempat d’un son plenament excitant. Es nota ben engrescat i es gira i sent la Mercè com respira ben adormida al seu costat. Es tomba cap a ella i com qui no vol la cosa li posa una mà damunt del pit. Ella ni s’immuta. En Jordi decideix provar sort i lentament fica les mans per sota del pijama de la Mercè i li comença a acariciar amb suavitat els pits. Ella es belluga un trist moment i sembla tornar a caure en un sopor.” I si provo de pessigar-li molt fluixet els mugrons?” ell sap que això li agrada a la seva muller.

La Mercè prefereix dormir, però en Jordi no té cap intenció d’abandonar i una mà se li va cap a l’entrecuix d’ella.  Rumia uns breus segons i recorda que té via lliure, la setmana passada estava fora de servei... A vegades creu que això de la regla és més una excusa que res més.”Vols dir que només la tenen cada quatre setmanes?” pensa.  La Mercè li sembla que la té cada tres, perquè sempre li diu:” Nooo, que avui no pot ser...” “Què se n’ha fet de la passió dels primers anys?” es pregunta una mica dolgut. “Si fos per ella, amb un parell de cops al mes n’hi hauria de sobres, sinó fos perquè insisteixo... Hi ha tan poca iniciativa per part seva” es lamenta.  De mica en mica fica els dits per dins les calcetes i es sorprèn un instant. “Ei, què se n’ha fet d’aquella mata que hi havia per aquí?... Carai, la Mercè! Que moderna, s’ha rapat!”. Somriu distret  mentre el seu dit busca el botonet màgic que desperta la bella dorment com si fos un interruptor.

La Mercè es belluga. ”Veus, ja es desperta”pensa en Jordi. Aprofita que la situació s’activa per anar-se’n a explorar aquella cova que tant li agrada. Avui ho troba diferent per la manca de pèl: “Millor, així no em fa pessigolles”. Hi enfonsa el nas, li encanta la seva olor i el fa posar encara més catxondo.  Amb la llengua comença a resseguir els llavis i quan arriba al clítoris nota com ella s’estremeix irremeiablement. “Ja me la faig meva, ja...” Li encanta  aquest gest de quan ella arqueja l’esquena i gemega. Comença a llepar i el seu gust li activa tots els sentits.  Per ell és tornar als orígens i perdre’s totalment mentre deixa la ment en blanc.

En Jordi està desconnectat de tot i n’hi s’adona que la Mercè aixeca els llençols i se’l mira. Si podria passar hores així, perdut en aquest racó, calent i amarat de suor. Quan es nota la cara xopa, decideix pujar un nivell més i comença a fer servir els dits...

Ara la Mercè ja s’abandona totalment i es deixa portar per les carícies expertes d’en Jordi. Amb els anys ha après què la fa posar a cent i aquí en té la prova: els dits entren i surten amb frenesí fregant les zones més excitades... Ella es retorça i un espasme la fa estremir de cap a peus. En Jordi no s’atura. Tot està tan lubricat que els seus dits s’introdueixen fins i tot a orificis prohibits, i tan ràpid que la Mercè es mou sacsejada i respira entretalladament.

En Jordi encara no la vol deixar descansar fins que aconsegueixi el premi final: veure com s’escorre la seva dona. I, finalment, arriba la font i una mullena ho amara tot...

Surt somrient de la tenda improvisada i la penetra ràpidament. “Uaauuu!! Collons... això sí que és glòria...” pensa mentre l’engrapa pels cabells i es mou sobre d’ella com muntés un cavall esbocat. En Jordi està intentant allargar el moment per convertir-lo en etern però l’excitació té límits i acaba arribant a l’orgasme mentre es mossega els llavis per ofegar un crit gutural que se li ofega a la gola. Cau damunt la Mercè.


Ella li fa tendrament un petó i se’l treu de sobre empenyent-lo amb el braç. Ell rodola cap un costat i així, rendit es queda panxa enlaire. Dos minuts més tard, en Jordi dorm nu sobre el llit i la Mercè ja se’n ha anat a planxar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada