dimecres, 3 de juliol del 2013

EN POL, EL CARGOL: LA MANIFESTACIÓ

LA MANIFESTACIÓ - setembre 2012.

Ara que en Pol, el Cargol, té clar qui és, se sent molt involucrat amb el camí cap a la independència de Catalunya. No pot deixar de pensar-hi. De fet, cada cop que beu aigua al rierol contempla orgullós la seva estelada.

Diuen que el camí serà lent. Que li diguin a ell.... En Pol sap que és la lentitud, ho porta als gens. Però ell no es desanima: on no arriba caminant hi arriba per Internet... És el que té ser tan modern!

S’assabenta que el dia 11 de setembre es farà una Gran Manifestació al centre de Barcelona. Hi vol anar: Serà la manifestació més gran de la història !! No s’ho pot perdre.

Aquell dia es lleva d’hora, es prepara un entrepà pel viatge i se’n va  a pujar a un dels moltíssims autocars que porten a la manifestació. S’afanya molt, fins i tot es podria dir que corre. Però fa tard... Veu com l’últim autocar se’n va. Crida que l’esperin, però ningú el sent.

Quan torna al bosc mira per Internet l’èxit de la manifestació. Està content, molt content i es deixa emportar pel moment i compra convulsivament unes Vamcats (Vambes amb l'estelada) per Internet.

Al cap d’uns dies quan les rep s’adona que només té un peu! ...Demana que li tornin els diners però no li fan cas...




(c) 2013 Barcelona Dolors Puig-Alsina






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada